Меню
Your Cart

Общи условия

Общи условия

Общи условия за ползване на електронен магазин www.flowers2bg.com

С потвърждаването на поръчка от www.flowers2bg.com  декларирате, че сте съгласни с общите условия за продажба на продукти от Флора Нет ЕООД.

1. Задължения и допълнителни плащания.

1.1. При покупка на стоки от Флора Нет ЕООД, показани на www.flowers2bg.com, се задължавате да изплатите на Флора Нет ЕООД стойността, показана на страницата на продукта, като сумата е крайна и към нея не се добавят никакви допълнителни такси.

1.2. Всички цени на www.flowers2bg.com  са окончателни в български лева (BGN) и с включен ДДС. Не се прибавят допълнителни такси за доставка. При плащане с друга валута, всички разходи, свързани с конвертирането към бъгарски лев са за ваша сметка.

2. Условия за получаване на стоки.

 2.1. Доставките на поръчки за гр. София се извършват от лични куриери всеки ден от седмицата от 8 до 22 ч.

2.2. Доставките на поръчки за всички останали места в България се извършват благодарение на изградена партньорска мрежа от флористи в цяла България всеки ден от 8 до 20 ч.

2.3. Флора Нет ЕООД  не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, грешни данни за доставка подадени от поръчителя.

2.4. За задължително условие от Ваша страна се счита предоставянето на вярна, пълна и точна информация за адреса на получателя, както и валиден телефонен номер за връзка с него и с Вас.

2.5. В случай на отсъствие на получателя на посочения адрес в уговореното време, пратката може да бъде доставена на негов колега, роднина или рецепция. При невъзможност за доставяне на пратката по един от изброените по-горе методи или установяване на каквато и да е връзка с получателя, пратката ще бъде доставена след като се направи връзка с получателя или при получаване на допълнителни уточнения от подателя.

3. Условия за поръчки от сайта.

3.1. За да поръчвате стоки и продукти от страниците на www.flowers2bg.com  не е задължително да направите предварителна регистрация. Нужно е да предоставите валиден e-mail адрес и телефон за контакти, както и трите си имена и ЕГН за издаване на фактура на физическо лице или информация за фирмена регистрация за издаване на фактура на фирма. Тази информация няма да се споделя с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на властта при законно изискване.

Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения. В случай, че искате да прекратите получаването на такава информация от Флора Нет ЕООД, може да изпратите съобщение за отказ на email адрес: flowers2bg@abv.bg

3.2. В процеса на покупки или чрез връзка с вас екипът на  www.flowers2bg.com  може да получи ваши лични данни. В интерес на добрата практика и с оглед защитата им ние не пазим база данни с тях, с изключение на включените в документи за покупка според изискванията на настоящото законодателство на РБ. 
3.3. Екипът на www.flowers2bg.com  прави всичко възможно страницата да работи възможно най-добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея. Забраните за достъп до страницата може да доведат до невъзможност за подаване или изпълняване на поръчки. 
3.4. Възможни са проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците. Ако смятате, че при някое от действията ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез телефонно обаждане на 0879609310. 

3.3. При възникване на проблеми или грешки при изпълняване на някои от функциите на страниците на www.flowers2bg.com , можете да ни уведомите като се свържете с нас на 0879609310.

4. Рекламации

4.1. Според ЗЕТ и ЗЗП Вие имате право да върнете получената стока в 7-дневен срок от получаването, като ще бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума, с изключение на транспортните разходи и разходите, свързани с метода на заплащане. Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и комплектация (опаковка, аксесоари, инструкции) на закупеното изделие.

4.2. Допускат се и рекламации на продукти, когато дефектите са проявени преди сключване на договора за покупко-продажба или са възникнали в следствие на действия на екипа на Флора Нет ЕООД.

5. Промяна или Анулиране

5.1. Вие можете да промените или анулирате поръчката поне 4 часа преди интервала за  доставка.  

5.2. Анулирането на Вашата поръчка става само чрез изпращане от Ваша страна на съобщение на имейл  flower2bg@abv.bg , което трябва да съдържа номер на поръчка. Можете да се свържете с наш сътрудник по телефона на 0879609310, за да проверите статуса на поръчката си, ако имате съмнения, че съобщението Ви за анулиране не е получено.

5.3. Флора Нет ЕООД гарантира възстановяването на заплатената от Вас сума в рамките на 72 ч. в зависимост от начина на плащане.с изключение на разходите, свързани с метода на заплащане.

6. Материали на сайта

6.1. Всички статии и други материали, публикувани на страниците на www.flowers2bg.com , са обект на авторски права според Закона За Авторско Право на РБ и принадлежат на Флора Нет ЕООД.

6.3. Снимките на всички артикули от продуктовата гама на Флора Нет ЕООД , поместени в онлайн магазина на www.flowers2bg.com , са обект на авторски права и следователно не могат да бъдат разпространявани, копирани и/или публикувани без изричното разрешение на авторите на сайта.

7. Артикули и тяхното описание

7.1. Всички снимки на артикулите на Флора Нет ЕООД, публикувани в онлайн магазина на www.flowers2bg.com , служат за примерно описание на продуктите, Поръчаният от Вас продукт ще бъде с максимална прилика със снимковото изображение, което виждате при поръчката си.

7.2. Всички съставни елементи на така заснетите и показани на www.flowers2bg.com  артикули биха могли да бъдат заменени с други, подобни на показаните, при положение, че има липси от моментните ни складови наличности, като в такъв случай, Вие ще бъдете уведомени своевременно от нашия екип.

8. Промяна на условията

Флора Нет ЕООД си запазва правото да променя или заменя тези общи условия за ползване, като всяка промяна или замяна влиза в сила за страните по договор за продажба, сключен преди промяната или замяната на общите правила и условия в момента, в който новите общи условия за ползване бъдат публикувани в уеб-страницата на www.flowers2bg.com .  Продължавайки ползването на сайта след промяната или замяната на общите условия, Вие заявявате своето съгласие с тях в новия им вид.


Титуляр на електронния магазин

Флора Нет ЕООД

ЕИК                  204953902

ИН по ЗДДС   BG204953902

МОЛ:               Николай Патаков

Адрес:             София 1592, жк.Дружба 1, 77-В-55

телефон:          0879609310